Compuworks.be

Compuworks: uw partner bij computer/internet vragen...         Bekijk nu onze nieuwe aanbieding!

Compuworks Activiteiten

Activiteiten
 
In onze hedendaagse digitale samenleving zijn computers, netwerken en software onderhevig aan diverse externe invloeden en aanvallen.
 
Denken wij aan broodnodige updates van software en hardware. Deze zijn natuurlijk noodzakelijk, maar tegenwoordig komen er ook meer en meer virussen en spyware ongevraagd in uw pc of netwerk geslopen. Deze nestelen zich vast in uw computer en kunnen een heleboel herrie veroorzaken.
 
Compuworks wil samen met u werken aan een gezonde toekomst van uw computer, netwerk en software. Dit voeren wij deskundig en vertrouwelijk uit volgens de volgende formules; (alle hard- en/of software voor alle merken)
 

"Pick up and repair": Wij halen uw computer bij u thuis op, brengen hem naar ons labo, herstellen hem en brengen hem terug bij u aan huis.

"Pick up and repair PRO": Zelfde als "Pick up and repair" doch enkel voor:
- verwijderen van spyware
- verwijderen van virussen
- herstellen van ingewikkelde windowsfouten

"Repair on site": Wij herstellen uw computer bij u thuis.

"Repair on site PRO": Zelfde als "Repair on site" doch enkel voor:
- verwijderen van spyware
- verwijderen van virussen
- herstellen van ingewikkelde windowsfouten

"Pick up and reload": Wij halen uw computer bij u thuis op, brengen hem naar ons labo, herladen hem met de operating-software naar uw keuze en brengen hem terug bij u aan huis.

"Pakket veiligheid": Compuworks installeert een professionele anti-virus + anti-spyware op uw computer.


 
U heeft net een nieuwe computer aangeschaft of uw computer is net vers opgeladen of bijgeladen. Bij een eventuele hard- of software crash wenst u gebruik te kunnen maken van een volledige hard- en software backup.
 

"Take Image CD": Wij halen uw computer op bij u thuis, brengen hem naar ons labo, nemen een image van uw computer, branden deze op CD en brengen uw computer samen met de CD terug bij u aan huis. (basis niet groter dan 700mb)

"Take Image DVD+": Wij halen uw computer op bij u thuis, brengen hem naar ons labo, nemen een image van uw computer, branden deze op DVD en brengen uw computer samen met de DVD terug bij u aan huis. (basis niet groter dan 4,7gb)

"Take Image HD": Wij halen uw computer op bij u thuis, brengen hem naar ons labo, nemen een image van uw computer, kopiėren deze op HD en brengen uw computer samen met de HD terug bij u aan huis. (basis niet kleiner dan 4,7gb en niet groter dan 40gb)

"Restore Image CD": Wij halen uw computer op bij u thuis, brengen hem naar ons labo, we herladen in een mum van tijd uw computer met de reeds eerder geleverde CD en brengen uw computer samen met de CD terug bij u aan huis. U kan nu terug van start gaan met een vers opgeladen pc van op het moment van de "Take Image CD".

"Restore Image DVD+": Wij halen uw computer op bij u thuis, brengen hem naar ons labo, we herladen in een mum van tijd uw computer met de reeds eerder geleverde DVD en brengen uw computer samen met de CD terug bij u aan huis. U kan nu terug van start gaan met een vers opgeladen pc van op het moment van de "Take Image DVD".

"Restore Image HD": Wij halen uw computer op bij u thuis, brengen hem naar ons labo, we herladen in een mum van tijd uw computer met de reeds eerder geleverde HD en brengen uw computer samen met de HD terug bij u aan huis. U kan nu terug van start gaan met een vers opgeladen pc van op het moment van de "Take Image HD".


 
Een tijdje geleden is de breedband-installateur langs geweest. U wenst verschillende computers te verbinden op het internet en zo de internetverbinding delen. Compuworks komt gratis en vrijblijvend bij u langs en ontwerpt samen met u uw thuisnetwerk. ("Private Network") Na prijsofferte plaatsen wij uw beveiligd netwerk volgens plan en dit aan een prijs zonder achterpoortjes.
 
Buiten de aanbiedingen op onze site kan u ons natuurlijk ook altijd contacteren voor de aankoop van een nieuwe computer, printer, server, router, enz… en dit natuurlijk aan een uiterst eerlijke prijs.

je wil een idee van de prijzen?

Vandaag: 25 Sep 2021


 
Compuworks activiteit

Activiteiten
Prijslijst
Regio


Aanmelden

gebruikersnaam
wachtwoord
 
nog geen gebruiker?
wachtwoord vergeten?
 ©2005 - Compuworks - BTW BE 870658340 - Alle prijzen onder voorbehoud en excl 21% btwHome   Privacy   Sitemap