Compuworks.be

Compuworks: uw partner bij computer/internet vragen...         Bekijk nu onze nieuwe aanbieding!

Compuworks Webdesign

Algemeen
 
Compuworks levert een eenvoudige dienstverlening op maat. We maken uw website in overeenstemming met uw wensen. Hierbij rekenen we een eerlijke prijs zonder achterpoortjes.
 
Compuworks biedt enerzijds webdesign en anderzijds webhosting aan.
 
Bij webdesign wordt uw website van A tot Z ontwikkeld in samenspraak met u! We ontwerpen indien nodig een logo, zetten uw teksten online, helpen u bij het kiezen van foto's en doen vele suggesties die symbool zijn voor onze persoonlijke dienstverlening. U kan er vanop aan dat alles tot in de puntjes wordt ontwikkelt in overeenkomst met uw wensen of u nu uw klanten online wil laten registeren, of u een nieuwsbrief wenst te lanceren of nog veel meer...
Daarnaast kan u bij ons uw hosting bestellen (dit is de lokatie waar uw website wordt opgeslaan). Hierbij komt dan dat u een domeinnaam besteld (dit is de naam van uw website bv www.uwwebsite.be). U kiest alles zelf en wij rekenen enkel aan wat u nodig heeft. Dit geeft u een maximale flexibiliteit. We werken steeds met de standaard duurtijd van 1 jaar hoewel vele andere formules na overeenkomst mogelijk zijn.
 
Bent u net gestart of droomt u al een tijdje van een hippe, professionele, eenvoudig of uitgebreide aanwezigheid op het internet? Aarzel dan niet en neem even kontakt met ons op. Dit is immers gratis en volledig vrijblijvend.
 
Compuworks is voornamelijk gespecialiseerd in ASP ontwikkelingen. Dit is de codetaal van microsoft op het internet. Door gebruik van deze programmataal kunnen wij u in staat stellen gebruik te maken van uw standaard windows applicaties (zoals access en excel) om zelfstandig een update door te voeren van uw website.


 
wat kost website ontwikkeling?
wat zijn mijn jaarlijkse kosten?
vraag vrijblijvend een offerte aan

Vandaag: 25 Sep 2021


 
Compuworks webdesign

Algemeen
Webontwikkeling
Webhosting
Domeinnaam
Kontakt


Aanmelden

gebruikersnaam
wachtwoord
 
nog geen gebruiker?
wachtwoord vergeten?
 ©2005 - Compuworks - BTW BE 870658340 - Alle prijzen onder voorbehoud en excl 21% btwHome   Privacy   Sitemap