Compuworks.be

Compuworks: uw partner bij computer/internet vragen...         Bekijk nu onze nieuwe aanbieding!

Compuworks Webdesign

Webhosting
 
Compuworks biedt een eenvoudige dienstverlening betreffende hosting. Compuworks raadt windows (ASP) hosting aan. Omdat wij sterk geloven dat dit voor de meeste KMO toepassingen de meest aangewezen oplossing is, hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Juist hierom kunnen wij dit aanbieden aan een zeer concurrentiële prijs (reeds vanaf 100 €). Daarbij staan wij u in raad en daad bij tot alles feilloos is geconfigureerd, van uw email box en domeinnaam tot uw webruimte. U kan dan meteen zelf aan de slag of... u doet beroep op onze expertise inzake webdesign.
 
Wat is hosting? Hosting is het aanbieden van webruimte waarop uw website wordt opgeslaan. Uw foto's, teksten en eventueel uw database, zijn hierop steeds beschikbaar voor mensen die uw website besurfen. Hosting (of webruimte) wordt gekoppeld aan een emailabonnement en een domeinnaam (bv. www.uwbedrijf.be).
 
Waarom kiezen wij voor windows (ASP) hosting? Deze hosting biedt u de mogelijkheid om een database gestuurde toepassing met access uit te werken. Dit is de standaard database software die op windows draait en die u meestal met uw microsoft office pakket (samen met excel en word) hebt meegekocht. U kan deze database dan downloaden en ook offline gaan gebruiken om uw data te raadplegen. Zo kan u uw klantenbestand (waarop mensen zich op uw website inschrijven) downloaden en gewoon bekijken en wijzigen. Wederom bezit Compuworks een goede expertise in dit soort zaken en kunnen we samen uw noden en verlangens afstemmen op uw hostingpakket.


 
Pakket 1Pakket 2Pakket 3
webruimte100 MB150 MB> 150 MB
POP accounts25> 5
Dataverkeer1 GB2 GB> 2 GB
FTP account
Access database
PHP
ASP
ASP.NET
Statistieken
prijs (1 jaar)100 € 200 €Op vraag
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw
 

Op al onze pakketten zijn volgende componenten actief. Deze staan garant voor een gemakkelijke implementatie en bieden voldoende ondersteuning om een interactieve en krachtige website uit te bouwen. Door te klikken op de component wordt je naar de website gebracht (van de producent) die je meer uitleg zal/kan verlenen.
 

CDONTS/ASPEmail

ASPUpload/DUNDAS Upload

ASPJpeg

terug naar algemeen
wat kost webontwikkeling?
stel uw vragen aan compuworks

Vandaag: 25 Sep 2021


 
Compuworks webdesign

Algemeen
Webontwikkeling
Webhosting
Domeinnaam
Kontakt


Aanmelden

gebruikersnaam
wachtwoord
 
nog geen gebruiker?
wachtwoord vergeten?
 ©2005 - Compuworks - BTW BE 870658340 - Alle prijzen onder voorbehoud en excl 21% btwHome   Privacy   Sitemap